Cryolipolyse | IPL ontharen | Brazilian waxing

Body-wizard cryolipolyse, IPL ontharen en Brazilian wax salon in ’t Gooi, Vecht en omstreken. Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek al vele jaren het ultieme gevoel van het vrouw zijn en net zo gewoon als naar de kapper of pedicure gaan, de huidige trend is dat de Nederlandse vrouw zich minder schaamt en schoner en zekerder voelt na een Brazilian behandeling.

Heren moet ik helaas teleurstellen wat betreft het waxen, ik behandel n.l. uitsluitend dames. Wel heb ik voor de heren mogelijkheden tot een IPL of Cryolipolyse behandeling, zie hier wat ik voor de man allemaal kan betekenen.

Brazilian wax en IPLIk ben sinds 2007 gecertificeerd en gespecialiseerd in alle soorten van body waxing waaronder de populaire Brazilian Wax. Uw privacy is gewaarborgd en ik zal alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te verkrijgen. Heb je meer interesse in IPL ontharen dan kun je ook bij Brazilian Beauty terecht.

Ik zorg ervoor dat je als een tevreden klant de deur uit gaat en de volgende keer weer terug komt voor je volgende afspraak in mijn salon. Een Brazilian wax duurt ongeveer 25 tot 40 minuten en is afhankelijk van uw haar-type en dichtheid.

Ga nu voor je nieuwe sexy Brazilian look!
Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen ongeveer (82%) de bikinilijn laten ontharen omdat ze zich dan meer verzorgd en zelfverzekerder voelen en/of omdat ze het mooi of sexy vinden.

Of je nu uit Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Almere, Amsterdam, Eemnes, Weesp, Utrecht, Amersfoort of van verder moet komen het resultaat zal je verbluffen en zeker niet tegenvallen. Misschien zie ik je dan wel snel in mijn wax salon in Huizen!