IPL ontharen Waxing

IPL ontharen Waxing

IPL ontharen Waxing dan ga je naar Brazilian Beauty.
Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek al vele jaren het ultieme gevoel van het vrouw zijn en net zo gewoon als naar de kapper of pedicure gaan, de huidige trend is dat de Nederlandse vrouw zich minder schaamt en schoner en zelfverzekerder voelt na een Brazilian Beauty onthaar behandeling.

IPL ontharen Waxing Cryolipolyse

Ik ben sinds 2007 gecertificeerd en gespecialiseerd in alle soorten van body waxing waaronder de populaire Brazilian Wax. Je privacy is gewaarborgd en ik zal alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat je je comfortabel en op je gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te verkrijgen. Heb je meer interesse in IPL ontharen dan kun je ook bij Brazilian Beauty terecht.

Ik zorg ervoor dat je als een tevreden klant de deur uit gaat en terug komt voor je volgende afspraak in mijn salon. Een Brazilian wax duurt ongeveer 25 tot 40 minuten en is afhankelijk van je haar-type en dichtheid. Ook voor IPL-ontharen ben je bij mij aan het goede adres.

Ga nu voor je nieuwe sexy Brazilian look!

Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen ongeveer (82%) de bikinilijn laten ontharen omdat ze zich dan meer verzorgd en zelfverzekerder voelen en/of omdat ze het mooi of sexy vinden.

Heren moet ik helaas teleurstellen, ik behandel n.l. uitsluitend dames.

Of je nu uit Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Almere, Amsterdam, Eemnes, Weesp, Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi, Vechtstreek of van verder moet komen het resultaat zal je verbluffen en zeker niet tegenvallen. Misschien zie ik je dan wel snel in mijn IPL– en waxsalon in Huizen!