Ontharen IPL SHR Waxing

De nieuwste revolutie in lichttherapie

nu in de


Brazilian Beauty salon

NU TIJDELIJK

IPL SHR Package Deal*

6 behandelingen voor de prijs van 5
Bijv. Bikinilijn van €450 voor €375

***

De nieuwe Medcos IPL SHR – High Energie.
Deze machine is de opvolger van mijn trouwe High Pro die zijn geweldige diensten wel bewezen heeft en nu met pensioen mag. De nieuwe machine is allereerst sneller, effectiever en weer beter dan zijn voorganger. Mede door de gekoelde behandelkop ook veel comfortabeler voor jullie als klant.
Daarnaast is deze nu ook geschikt voor meer donkere huidtypes dan voorheen en het verminderen/verwijderen van Couperose en Spider Naevi.

Kijk hier voor de prijzen per behandeling of maak nu snel een afspraak

Ontharen IPL SHR Waxing

Ook voor waxen ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben sinds 2007 gecertificeerd en gespecialiseerd in alle soorten van body waxing waaronder de populaire Brazilian Wax. Je privacy is gewaarborgd en ik zal alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat je je comfortabel en op je gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te verkrijgen.

Ik zorg ervoor dat je als een tevreden klant de deur uit gaat en terug komt voor je volgende afspraak in mijn salon. Een Brazilian wax duurt ongeveer 25 tot 40 minuten en is afhankelijk van je haar-type en dichtheid.

Ga nu voor je nieuwe sexy Brazilian look!

Voor de Braziliaanse vrouw is het ontharen van de schaamstreek al vele jaren het ultieme gevoel van het vrouw zijn en net zo gewoon als naar de kapper of pedicure gaan, de huidige trend is dat de Nederlandse vrouw zich minder schaamt en schoner en zelfverzekerder voelt na een Brazilian Beauty IPL, SHR of wax behandeling.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen ongeveer (82%) de bikinilijn laten ontharen omdat ze zich dan meer verzorgd en zelfverzekerder voelen en/of omdat ze het mooi of sexy vinden.

Heren moet ik helaas teleurstellen, ik behandel n.l. uitsluitend dames.

Of je nu uit Huizen, Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Almere, Amsterdam, Eemnes, Weesp, Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi, Vechtstreek of van verder moet komen het resultaat zal je verbluffen en zeker niet tegenvallen.

Tot snel in mijn salon in Huizen!

* bij vooruitbetaling ineens