Cryolipolyse met de Body-wizard

Veilig en snel door bevriezing uw vet verwijderen

Met cryolipolyse wordt het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Actie eerste plaatsing NU €98,-

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen daarna tussen twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Hoe voelt een cryolipolyse?

Plaatsing cryolipolyse

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men dus een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste tien minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie lezen, internetten of dutten.

Waar gaat het vet naar toe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Intake cryolipolyse

Wat te doen na de behandeling?

De Body-wizard behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling alles dus weer gedaan kan worden.

Cosbeau slimming serum

Na de behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. wil je een zo optimaal mogelijk resultaat met cryoliplyse? Dan dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan daarnaast ook aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam)

Het Cosbeau slimming serum is daarom een onverbrekelijk onderdeel van de Body-wizard behandeling, verhoogt zichtbaar het resultaat en is te koop in de salon en binnenkort weer in de webshop!