IPL ontharen

ipl_pro

Met IPL ontharen geen last meer van stoppeltjes en ingegroeide haartjes op uw oksels, armen, bikinilijn of benen? Dankzij de comfortabele en veilige IPL ontharings behandelingen bij Brazilian Beauty hoeft u zich daar niet meer druk over te maken. Met de unieke MedCos IPL (Intens Pulse Light) behandelmethode behoren scheren, harsen, epileren, ontharingscrèmes en andere manieren van definitief * ontharen tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL ontharen wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld acht IPL behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de IPL kuur optimaal te houden adviseerd Brazilian Beauty ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Bij de behandeling van ongewenste haargroei dient het haar pigment te bevatten voor de geleiding van licht en de warmte naar de haarwortel, die uiteindelijk vernietigd dient te worden. In te blonde, rode en grijze haren, alsmede overgangs-donsbeharing is geen of nauwelijks pigment aanwezig. Een succesvolle behandeling kan derhalve niet gegarandeerd worden. Ik kan u hierbij adviseren of u wel of niet geschikt bent voor de behandeling.

Zie voor onze aantrekkelijke prijzen de prijslijsten dames en heren met onze IPL onthaar-behandelingen.

Negroïde huidtypes (huidtype VI) zijn uitgesloten voor een IPL behandeling wegens het te hoge pigmentgehalte in de huid. De overige getinte huidtypes zijn wel uitermate geschikt voor een IPL behandeling.

Kun je vanwege je haartype of besluit je vanwege een andere reden toch geen gebruik van IPL te maken dan kun je altijd nog voor de body waxing gaan bij Brazilian Beauty.

* 80 tot 90% haarreductie na gemiddeld acht behandelingen en jaarlijks een nabehandeling.