IPL ontharen

ipl ontharen

Met IPL ontharen geen stoppeltjes en ingegroeide haartjes meer

Intens Pulse Light behandelmethode

Met IPL ontharen geen last meer van zowel stoppeltjes als ingegroeide haartjes op uw lichaam. Dankzij de aangename en veilige IPL behandelingen bij Brazilian Beauty hoeft u zich daar niet meer druk over te maken.. Met de unieke MedCos IPL behandelmethode behoren scheren, harsen, epileren, ontharingscrèmes en andere manieren van definitief ontharen tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL ontharen wordt via licht warmte opgewekt in zowel de haarzakjes als de haarstamcellen. Door deze warmte worden de haarzakjes en de haarstamcellen vervolgens vernietigd waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld worden. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 á behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat waarbij tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de IPL kuur optimaal te houden adviseert Brazilian Beauty ieder jaar één onderhoudsbehandeling.

Ongewenste haargroei

Bij de behandeling van ongewenste haargroei zal het haar pigment moeten bevatten voor de geleiding van licht en de warmte naar de haarwortel, die uiteindelijk vernietigd dient te worden. In te blonde, rode en ook grijze haren is geen of nauwelijks pigment aanwezig. Een succesvolle behandeling kan derhalve niet gegarandeerd worden. Ik kan u hierbij adviseren of u wel of niet geschikt bent voor de behandeling.

Zie voor onze aantrekkelijke prijzen de prijslijst met onze IPL onthaar-behandelingen.

Negroïde huidtypes VI zijn helaas uitgesloten voor een IPL behandeling wegens het te hoge pigmentgehalte in de huid. De overige getinte huidtypes zijn wel uitermate geschikt voor een IPL behandeling.

Kun je vanwege je haartype of een andere reden toch geen gebruik van IPL maken dan kun je altijd nog voor de body waxing gaan bij Brazilian Beauty.