IPL SHR ontharen

IPL SHR revolutie

Met IPL SHR ontharen geen stoppeltjes en ingegroeide haartjes meer

IPL-SHR

Met IPL SHR ontharen geen last meer van zowel stoppeltjes als ingegroeide haartjes op uw lichaam. Dankzij de aangename en veilige IPL SHR behandelingen bij Brazilian Beauty hoeft u zich daar niet meer druk over te maken.. Met de unieke MedCos IPL SHR behandelmethode behoren scheren, harsen, epileren, ontharingscrèmes en andere manieren van definitief ontharen tot het verleden! Hoe dit kan? Met IPL SHR ontharen wordt via licht warmte opgewekt in zowel de haarzakjes als de haarstamcellen. Door de warmte zullen de haarzakjes en de haarstamcellen vervolgens vernietigd wordenwaarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren.

Op elk deel van uw lichaam kan nu, met als resultaat een haarreductie van 80 tot 90%, ongewenste haargroei snel behandeld zijn. Door de haargroeicycli zijn gemiddeld 8 á behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat. Tussen de behandelingen een periode ligt tussen de 6 en 12 weken. Om het resultaat van de IPL SHR kuur optimaal te houden adviseert Brazilian Beauty ieder jaar één á twee onderhoudsbehandeling.

Ongewenste haargroei

Bij de behandeling van ongewenste haargroei zal het haar pigment moeten bevatten voor de geleiding van licht en de warmte naar de haarwortel. Uiteindelijk zullen deze vernietigd worden. In te blonde, rode en ook grijze haren is geen of nauwelijks pigment aanwezig. Een succesvolle behandeling kan derhalve niet gegarandeerd worden. Ik kan u hierbij adviseren of u wel of niet geschikt bent voor de behandeling.

Onze aantrekkelijke prijzen voor onze IPL SHR onthaar-behandelingen staan in deze prijslijst.

Helaas zijn negroïde huidtype VI uitgesloten voor een IPL SHR behandeling vanwege het te hoge pigmentgehalte in de huid. De overige getinte huidtypes zijn wel uitermate geschikt voor een IPL behandeling.

Kun je vanwege je haartype of een andere reden toch geen gebruik van IPL SHR maken? Dan kun je altijd nog voor de body waxing gaan bij Brazilian Beauty.