Sporters en IPL ontharen

IPL SHR onthaar-methode voor sporters

De nieuwste IPL SHR onthaar-methode voor sporters is de modernste en veiligste methode van dit moment en is o.a. speciaal ontwikkeld voor sporters en voor de actieve, fitte mannen en vrouwen. Of je nu een professionele wielrenner bent die zich voorbereidt op de Tour de France, een fanatieke mountainbiker, een serieuze zwemmer, een bodybuilder of een fitness verslaafde, IPL ontharen is dan de beste en minst onaangename oplossing die je kan vinden. De IPL SHR onthaar-methode is gecertificeerd en een betrouwbaar en veilig systeem.

Wielrennen & Mountainbiking

Een nog steeds sterk groeiend aantal Nederlanders scheren hun benen en persen zich elk weekend in hun lycra kleding om in de wereld van de wieler cultuur te passen. Het is een soort code waar uiterlijk en style net zo belangrijk zijn als snelheid en resultaat.
Benen scheren kan een zeer tijdrovende klus zijn en veroorzaakt doorgaans huiduitslag en wondjes. Met IPL SHR ontharen kun je nu genieten van een haarvrije rit zonder de narigheid vanwege het scheren van je benen.

sporters wielrennen & mountainbiking

Sporters op Fitness / Sportschool

Als je fanatiek met fitness en de verzorging van je lichaam bezig bent, veel kilometers per week loopt en je lichaam tot het uiterste dwingt maak je je dan zorgen over die beharing op je rug of benen? Of je nu een man of een vrouw bent, blanke of getinte huid hebt, de IPL SHR onthaar methode is speciaal ontwikkeld voor het ontharen van lichaamshaar. Je kan deze methode gebruiken op je hele lichaam inclusief je gelaat en intieme gebieden. Na 7 tot 12 behandelingen zal je genieten van een zachte en haarloze huid dankzij deze exclusieve onthaar-methode.

ipl ontharen fitness / sportschool

Bodybuilding

De lifestyle van een bodybuilder gaat niet over rozen, één van de belangrijkste onderdelen daarvan is –hoe kom ik van mijn lichaamshaar af– en is daardoor de uitdaging van de aesthetics om daarvoor de IPL methode in te zetten. IPL ontharen is de droom van niet meer scheren die uitkomt.

ipl ontharen en bodybuilding

Zwemmen

Zwemmers verwijderen vaak hun haar van het lichaam omdat het tijdens het zwemmen wrijving veroorzaakt, vooral in competitie waar elke seconde telt is het een must. Het verwijderen van het haar op de borst, benen, armen en rug maakt wel degelijk het verschil in de prestaties. Hoewel het haar dikwijls moeilijk en pijnlijk is te verwijderen zullen de zwemmers het een verademing vinden wanneer dit gedaan wordt met de IPL onthaar-methode.

ipl ontharen zwemmen

Dus of je nu een wielrenner, mountainbiker, bodybuilder, zwemmer bent of aan fitness doet, de IPL SHR onthaar-methode zal zeker voldoen aan de behoefte van een sporter om te genieten van het leven zonder overtollig en/of hinderlijk haar!