Meest gestelde vragen

[expand title=”Wat is een Brazilian Wax?” startwrap=”” endwrap=”“]Brazilian wax wil zeggen dat alle haren op een streepje na van de venusheuvel tot aan de anus verwijderd worden. Je kan natuurlijk zelf beslissen of je alle haren verwijderd wil hebben.

[/expand]

[expand title=”Wanneer beginnen mijn haren weer te groeien?” startwrap=”” endwrap=”“]Tussen de 3 en 6 weken, de haartjes die al in ontwikkeling waren komen wel al eerder door.

[/expand]

[expand title=”Kan ik ook waxen als ik zwanger ben?” startwrap=”” endwrap=”“]De eerste vier maanden dat je zwanger bent is het niet aan te raden om te waxen.

[/expand]

[expand title=”Is waxen pijnlijk?” startwrap=”” endwrap=”“]Dit is voor iedereen verschillend de één zal minder pijn ervaren dan de ander. Het is te vergelijken met het los trekken van een pleister. Je zult minder pijn ervaren naarmate je huid gewend raakt aan harsen.

[/expand]

[expand title=”Hoe lang moeten de haren zijn om ze te kunnen waxen?” startwrap=”” endwrap=”“]Tussen de 1 tot 1,5 cm, ongeveer gelijk aan 2 weken niet scheren. De haren die te lang zijn worden voor het waxen op de gewenste lengte geknipt.

[/expand]

[expand title=”Als ik diabetes ben kan ik dan ook waxen?” startwrap=”” endwrap=”“]Het word niet aangeraden om te waxen bij personen met diabetes of die last hebben van afwijkende bloedcirculatie omdat zij meer kans hebben op infectie.

[/expand]

[expand title=”Kan waxen ook als ik medicijnen gebruik?” startwrap=”” endwrap=”“]Gebruikers die Retin-A, Renova, Differin of Isotretinoin gebruiken worden geadviseerd niet te waxen of vraag advies aan je huisarts.

[/expand]

[expand title=”Kan ik al meteen in de zon of onder de zonnebank?” startwrap=”” endwrap=”“]Nee, het is aan te raden dat niet te doen en ongeveer 2 dagen daarmee te wachten.

[/expand]

[expand title=”Moet ik posities aannemen die mij in verlegenheid kunnen brengen?” startwrap=”” endwrap=”“]Nee, je zal het misschien wel ergens lezen maar het is totaal niet nodig. Ik zal ten aller tijden je zedigheid respecteren.

[/expand]

[expand title=”Kan ik afrekenen met een pinpas?” startwrap=”” endwrap=”“]Dit is helaas nog niet mogelijk, afrekenen kan alleen á contant en het liefst gepast.

[/expand]

[expand title=”Behandelen jullie ook mannen?” startwrap=”” endwrap=”“]Heren behandelen we alleen met IPL, niet met waxing.

[/expand]

[expand title=”Hoe staan mannen tegenover ontharen?” startwrap=”” endwrap=”“]De oude Egyptenaren zagen een glad, haarloos vrouwenlichaam als een schoonheidsideaal. De Romeinen hadden zelfs al een voorloper van de huidige ontharingscremes. Dat ontharen van alle tijd is, is een feit. Momenteel is het echt een grote hit. Er is geen tijd te verliezen: ontharen luidt het devies, zeker als je er permanent van verlost wilt worden.

[/expand]

[expand title=”Hoe kan ik een afspraak maken?” startwrap=”” endwrap=”“]Dit kan door te bellen of via de online-afspraken pagina.

[/expand]

[expand title=”Wat zijn de openingstijden?” startwrap=”” endwrap=”“]Als je via het online afsprakensysteem een afspraak wil maken kan je precies zien welke tijden er nog vrij zijn van maandag t/m vrijdag, het is soms ook mogelijk om buiten deze tijden behandeld te worden, bel dan even voor de mogelijkheden.

[/expand]

[expand title=”Zijn de produkten die worden gebruikt niet slecht voor de huid?” startwrap=”” endwrap=”“]Er worden alleen maar huidvriendelijke produkten gebruikt.

[/expand]

[expand title=”Ik heb een allergie, wat zit er in de wax?” startwrap=”” endwrap=”“]Colophonium, Cera Microcristallina, Gliceryl Rosinate, Cera Alba (Bijenwas), Paraffinum Liquidum, Titanium Dioxide, CI 26100.

[/expand]

[expand title=”Welke celebrities hebben een Brazilian bikini wax laten doen?” startwrap=”” endwrap=”“]Pamela Anderson, Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Christy Turlington, Demi Moore, Carrie Bradshaw, Denise Richards, en Naomi Campbell zijn al bekent met het doen van een Brazilian.

[/expand]